Nieuwe naam & een nieuw jasje

Zenergy Wellness is niet verdwenen maar is nu onderdeel van een groter platform: De Aromatherapie Winkel. Dit is misschien niet de eerste online én fysieke aromatherapie winkel van Nederland, maar wel de leukste 😉! Naast het merk Zenergy Wellness worden hier essentiële oliën en aanverwante producten van de aromatherapie aangeboden van andere merken met een hoogwaardige kwaliteit! Zenergy Wellness is het huismerk van De Aromatherapie Winkel. We zijn nog steeds bezig met de uitbreidingen van producten en informatie maar er kan al behoorlijk geshopt worden!

Lees meer »

Wat is aromatherapie

Voor degenen die wel eens van aromatherapie hebben gehoord, maar nog niet precies weten wat het inhoudt, denkt waarschijnlijk aan 'geur' of ‘iets met oliën’, maar meestal komt het ook niet verder dan dat. Aromatherapie klinkt ook voor veel mensen wat zweverig, al is dit anno 2019 wel wat achterhaald. Iedereen kan baat hebben bij aromatherapie, gewoon in eigen huis! Bij aromatherapie worden de geuren van essentiële oliën ingezet vanwege hun werking op lichaam en geest. Ik probeer in deze BLOG uit te leggen wat de achtergrond van deze therapie is en wat de effecten hiervan zijn.

Lees meer »

Lekker slapen zonder snurken

Snurken.. is vervelend voor de snurker maar vaak nog vervelender voor de partner! Daarnaast kan snurken leiden tot een verminderde slaapkwaliteit, slaperigheid, verminderde eetlust, donkere kringen rond de ogen en nog veel meer klachten. Om nog maar niet te spreken van relationele problemen.... Helaas is snurken voorkomen niet altijd even makkelijk.

Lees meer »