Afslank Essential #5

Gepubliceerd op 31 januari 2019 om 11:11

Pepermunt

Op de laatste dag van de maand januari zijn we gekomen bij de vijfde en tevens laatste Afslank Essential van deze reeks.

 

De pepermunt essentiële olie is in de alternatieve geneeskunde nummer 1 ondersteuning bij maagproblemen. Pepermunt essentiële olie heeft namelijk sterke ontstekingsremmende en spijsverteringsbevorderende eigenschappen.

 

Hoe kan pepermunt essentiële olie dan bijdragen aan eens stukje ondersteuning bij het afslanken? De olie is een ingrediënt dat de energie in het lichaam verhoogt, waardoor (mits je deze energie ook gaat gebruiken) het metabolische ritme verhoogt. Daarmee kan pepermunt olie ondersteuning bieden om gemakkelijker af te vallen.

 

Psychisch gezien heeft pepermunt essentiële olie een kalmerende werking bij geestelijke of intellectuele uitputting. Verstuif deze olie in de diffuser op plaatsen waar intellectuele arbeid wordt verricht. Pepermunt essentiële olie zuivert de omgeving van onrust en spanningen en heeft een kalmerende invloed op overspannen mensen.

 

Je kunt dus wel stellen dat pepermunt essentiële olie ondersteuning kan bieden bij het verminderen van stress, wat ook weer invloed heeft op eetpatronen.

 

*Essentiële oliën zijn geen wonderlijke 'fatburners'; als je ze echter regelmatig gebruikt, zou je de effecten van voeding en lichaamsbeweging kunnen aanvullen door het metabolisme te verhogen d.m.v. gebruik van de juiste etherische oliën

Meer informatie over pepermunt essentiële olie of de olie kopen?

Pepermunt - 10 ml.

€ 11,95

Pepermunt - 10 ml.

€ 11,95

Botanische naam: Mentha piperita

Land van herkomst: China

■ flauwvallen

■ maagzuur

■ autisme