Nieuwe naam & een nieuw jasje

Gepubliceerd op 18 juli 2022 om 10:06

Zenergy Wellness is niet verdwenen maar is nu onderdeel van een groter platform: De Aromatherapie Winkel. Dit is misschien niet de eerste online én fysieke aromatherapie winkel van Nederland, maar wel de leukste 😉! Naast het merk Zenergy Wellness worden hier essentiële oliën en aanverwante producten van de aromatherapie aangeboden van andere merken met een hoogwaardige kwaliteit! Zenergy Wellness is het huismerk van De Aromatherapie Winkel. We zijn nog steeds bezig met de uitbreidingen van producten en informatie maar er kan al behoorlijk geshopt worden!

Onze merken

Aromed is in 1989 opgericht vanuit een passie voor aromatherapie. In de loopt der tijd zijn er diverse recepten omgezet in werkzame zelfzorg producten, volledig op basis van aromatherapie. In de jaren ’90 is het bedrijf geprofessionaliseerd en uitgebreid. Sindsdien ontwikkelde Aromed een breed productassortiment zelfzorg artikelen én een volledig biologische reeks essentiële oliën voorzien van het Skal certificaat.

Enkele producten van Aromed:


Chi Natural Life, ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke producten met een gegarandeerde kwaliteit. Chi Natural Life is al meer dan 40 jaar verbonden met de wereldwijde natuur. Over de hele wereld selecteren zij de beste, 100% natuurlijke grondstoffen voor hun producten. Ze werken enkel met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent die vaak en wanneer mogelijk van biologische kwaliteit zijn. In elk proces is het bewaken en controleren van hun kwaliteit hun eerste prioriteit. Hun missie is om het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke grondstoffen op de gezondheid te vergroten. Daarom focussen zij zich al sinds 1979 op het ontwikkelen van natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid.

Enkele producten van Chi Natural Life:


dōTERRA is een multi-level marketingbedrijf gevestigd in Pleasant Grove, Utah, dat essentiële oliën en andere gerelateerde producten verkoopt. dōTERRA is in 2008 opgericht door een groep van professionals uit de gezondheidszorg en het bedrijfsleven, en heeft als doel de wereld de meest pure, krachtige en effectieve essentiële oliën ter wereld te geven.

Enkele producten van dōTERRA:


Physalis essentiële oliën, garantie van zuiverheid:

  • 100% puur, natuurlijk en bio
  • Niet scheikundig behandeld
  • Niet gemodificeerd
  • Niet versneden (= vermengd met andere essentiële oliën)
  • Niet verdund, niet gerectificeerd (= aangepast aan een standaard samenstelling d.m.v. scheikundige producten of door herdistillatie van de etherische olie om bepaalde componenten te concentreren)
  • Niet gereconstrueerd
  • Niet gedeterpeneerd (= ontdaan van terpenen)

Tisserand Aromatherapy wordt wereldwijd beschouwd als een van de betrouwbaarste leveranciers van etherische oliën en staat bekend om expertise en integriteit. Al sinds 1974 levert Tisserand Aromatherapy de zuiverste kwaliteit oliën aan zowel professionals als liefhebbers. Oorspronkelijk opgericht door aromatherapie pionier Robert Tisserand. Het merk biedt naast etherische oliën een complete lijn verzorgingsproducten op basis van aromatherapie.


Al vanaf 1992 importeert Volatile uitsluitend kwalitatief, hoogwaardige en 100% zuivere oliën. De bloemen en planten worden verbouwd en geoogst in veel verschillende landen uit de hele wereld. Daar waar mogelijk biedt Volatile ook een biologisch gecertificeerde oliën aan of oliën uit een duurzame winning. Alle natuurlijke oliën van Volatile zijn getest en beoordeeld op zuiverheid. Elke olie ondergaat een fysisch, organoleptisch en gaschromatografisch onderzoek. Oftewel: Elke olie wordt op uiterlijk, geur en samenstelling gecontroleerd. De producten van Volatile zijn niet getest op dieren.


Zenergy Wellness is het huismerk van De Aromatherapie Winkel. De (h)eerlijke producten van dit merk zijn van uitstekende kwaliteit. Dit is het nieuwste merk op de markt en het kleinste bedrijf, maar dat zegt niets over de kwaliteit 👌! Op de inhoud van de producten na, word alles door de eigenaresse ontworpen en geproduceerd, zoals o.a. de verpakkingen, bijsluiters, folders en website. In de fysieke winkel is deze ambacht en passie duidelijk zichtbaar en voelbaar!