Volatile Massage OliënMassage Oliën Baby's & Kinderen


Geeft rust voor baby en kind

Kalmeert en stimuleert darmflora

Bij luchtwegklachten en verkoudheid

Bij onrust en geïrriteerde huid

Voor goede nachtrust en onrustig buikje

Verlichtend bij onrustig buikje


Massage Oliën vanaf 6 jaar


Deze massageolie heeft een basis van druivenpitolie met daaraan arnica maceraat toegevoegd. Geschikt voor mensen met een notenallergie. Fijn om te gebruiken, ook tegen beurse plekken.

Geniet van een ontspannende en verfrissende massage met eucalyptus met een licht verwarmende werking, waardoor stijve, koude of vermoeide spieren ontspannen.

De basis van 10% jojoba en 90% amandelolie is verrijkt met o.a. jasmijn, bergamot, geranium, palmarosa, vanille en ylang-ylang en brengt u direct in de juiste stemming.

 

Deze heerlijke olie voedt de huid optimaal en is geschikt voor elk huidtype. De massageolie heeft een goede gladheid en is op basis van Kokos, Druivenpit en Amandelolie.

 

Voedende massageolie die de huid soepel en zacht maakt. De olie laat zich makkelijk over de huid verdelen en is zuinig in gebruik. Ook geschikt ter verzorging van de droge huid.

Een vurige massageolie. Een heerlijk geurende olie met o.a. citroen, jasmijn, mirre, sandelhout, vanille, vetiver en ylang-ylang.

 

 

 

Deze massageolie heeft een verkwikkende werking op lichaam en geest. Ook geschikt als hotstone massageolie. Met o.a. sinaasappel, grapefruit en jeneverbes.

 

Een verfrissend mengsel door o.a. de toevoeging van pompelmoes en palmarosa. Een oppepper voor lichaam en geest.

 

 

 

De Nek/schouder massageolie van Volatile is gemaakt van 100% natuurlijke amandelolie en jojoba olie en is verrijkt met essentiële oliën speciaal voor de nek-schouder partij.

Deze olie is gewonnen door middel van een koude persing. De basis massageolie van 90% amandelolie en 10% jojoba olie. Aan deze neutrale, reukloze massageolie zijn geen essentiële oliën toegevoegd.

Dè massageolie om een vermoeid en gespannen lichaam te helpen ontspannen. Met o.a. geranium, lavendel en benzoë.

 

 

 

Een zinnenprikkelende massageolie om uzelf en anderen mee te verwennen. De basis is verrijkt met geranium, citroen, benzoë, sandelhout, palmarosa, wierook en patchouli.

 

 

 

Een zonnige massageolie met een sterk ontspannende werking. De geuren van o.a. lavendel en mandarijn zorgen ervoor dat u alle dagelijkse beslommeringen snel loslaat.

Voor een diep liefdesgevoel vol warmte en tederheid. Met o.a. citroen, jasmijn, roos, vetiver en ylang-ylang.

 

 

 

Dit mengsel heeft de exotische warmte van een tropennacht in zich. Met o.a. ceder, mandarijn, patchouli en ylang-ylang.

 

 

 

Een stimulerende en opwekkende olie met o.a. citroen en rozenhout.

 

 

 

 

De geur en de kracht van o.a. geranium, ylang-ylang en sandelhout hebben een versterkende werking.

 

 

 

Deze zonnige massageolie straalt warmte uit door o.a. mandarijn, sinaasappel, vanille en mirre. Prettig voor volwassenen, maar ook heel geschikt voor baby- en kindermassage.