📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

🏠 Home » Afrikaantje

Afrikaantje/Tagetes - Enkele toepassingen


*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


Catarre: verstuif regelmatig 6-8 druppels afrikaantje essentiële olie in de diffuser in de leefruimte.

 

Eelt: meng 2-5 druppels afrikaantje essentiële olie met een natuurlijke emulgator of hydrofiele (bad)olie. Voeg dit toe aan een warm (voet) bad en baad 10 - 15 minuten. Bij regelmatig gebruik wordt eeltvorming voorkomen.

 

Hoesten: verstuif regelmatig 6-8 druppels afrikaantje essentiële olie in de diffuser in de leefruimte.

 

Insectenwerend: verstuif 6-8 druppels afrikaantje essentiële olie in de diffuser; dit houdt insecten op afstand.

 

Likdoorns: sprenkel 1-2 druppels afrikaantje essentiële olie op een vochtig wattenstaafje en stip hiermee 2-3 maal daags of doe 1 maal daags, 1 druppel puur op de likdoorn en dek deze af met een pleister. Eerst testen op irritatie.

 

Wratten: sprenkel 1-2 druppels afrikaantje essentiële olie op een vochtig wattenstaafje en stip hiermee 2-3 maal daags of doe 1 maal daags, 1 druppel puur op de wrat en dek deze af met een pleister. Eerst testen op irritatie.

Botanische naam: Tagetes minuta

Land van herkomst: Egypte

■ voetschimmel 

■ likdoorns 

■ krampstillend