Dille - Enkele toepassingen


*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


Blauwe plekken: meng 12 druppels dille essentiële olie met 10 ml. amandel basis olie in en donkerbruin glazen flesje. Schud dit mengsel goed en wrijf je blauwe plek met een beetje van dit mengsel in.

 

Borsten (gezwollen/stuwing): meng 2 druppels dille essentiële olie met 10 ml. amandel basis olie in en donkerbruin glazen flesje.. Schud dit mengsel goed en masseer heel voorzichtig tweemaal daags je pijnlijke borst(en) met een beetje van dit mengsel.

 

Kolieken: meng 2 druppels dille essentiële olie met 10 ml. amandel basis olie in en donkerbruin glazen flesje. Schud dit mengsel goed en masseer met een beetje van dit mengsel je buik (in de richting van de klok mee!) naar behoefte. Smeer je voetzolen ook in voor een optimaal resultaat.

 

Leverklachten: meng 2 druppels dille-, 4 druppels helichryse-, 2 druppels citroen- en 2 druppels basilicum essentiële olie met 2 ml. hydrofiele badolie of natuurlijke emulgator. Voeg dit toe aan een ½ liter heet water en roer dit goed. Doop hierin een kompres doekje, wring het licht uit en leg het zo heet mogelijk op je leverstreek. De warmte werking van dit kompres kan versterkt worden door een warmwaterkruik op het kompres te leggen.

 

Winderigheid: meng 2 druppels dille essentiële olie met 10 ml. amandel basis olie in en donkerbruin glazen flesje. Schud dit mengsel goed en masseer met een beetje van dit mengsel je buik (in de richting van de klok mee!) naar behoefte. Smeer je voetzolen ook in voor een optimaal resultaat.

 

Wonden: meng 12 druppels dille essentiële olie met 10 ml. amandel basis olie in en donkerbruin glazen flesje. Schud dit mengsel goed en wrijf je wond met een beetje van dit mengsel in.

Dille - 10 ml.

€ 11,95

Dille - 10 ml.

€ 11,95

Botanische naam: Anethum graveolens

Land van herkomst: Hongarije

■ misselijkheid

■ borstvoeding

■ menstruatie problemen