Foelie - Enkele toepassingen


*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


Depressieve stemming: verstuif 5 druppels foelie-, 3 druppels sinaasappel- en 3 druppels jasmijn essentiële olie in de diffuser.

 

Spierpijn: meng 8 druppels foelie- en 4 druppels citroen essentiële olie in 10 ml. St. Janskruid maceraat in een donkerbruin glazen flesje en smeer met een beetje van dit mengsel je spieren in.

 

Reumatische pijnen: meng 15 druppels foelie essentiële olie met 30 ml. St. Janskruid maceraat in een donkerbruin glazen flesje en smeer met een beetje van dit mengsel je pijnlijke plaatsen in.

 

Stress & Vermoeidheid: meng 1 druppel foelie-, 2 druppels citroen-, 1 druppel sinaasappel- en 2 druppels scharlei essentiële olie met 5 ml. hydrofiele badolie of een natuurlijke emulgator, voeg dit toe aan een warm bad en baad hierin 25-30 minuten.


Foelie - 10 ml.

€ 17,95

Foelie - 10 ml.

€ 17,95

Botanische naam: Myristica fragans

Land van herkomst: Indonesië

■ jicht

■ zenuwpijn

■ frigiditeit