Karwij Enkele toepassingen


*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


Bronchitis: voeg 3-5 druppels karwij essentiële olie toe aan een inhalator (of schaaltje) met heet water en stoom enkele malen per dag 5 minuten lang.

 

Darmkrampen: meng 20 druppels karwij essentiële olie met 30 ml. calendula maceraat in een donkerbruin glazen flesje. Masseer met een beetje van dit mengsel je darmstreek lichtjes met roterende bewegingen in de richting van de klok mee. Herhaal naar behoefte.

 

Hoesten: meng 20 druppels karwij essentiële olie met 30 ml. calendula maceraat in een donkerbruin glazen flesje. Smeer meerdere malen per dag met een beetje van dit mengsel je borst en je rug in.

 

Huidparasieten: meng 20 druppels karwij essentiële olie met 30 ml. amandel basis olie in een donkerbruin glazen flesje. Smeer 2 maal daags je aangetaste huidplekken met een beetje van dit mengsel in.

 

Spijsverteringsproblemen: meng 20 druppels karwij- en 10 druppels pepermunt essentiële olie met 30 ml. calendula maceraat in een donkerbruin glazen flesje. Smeer meerdere malen per dag met een beetje van dit mengsel je maag/darmstreek in roterende bewegingen in de richting van de klok mee. Herhaal naar behoefte.


Karwij - 10 ml.

€ 10,95

Karwij - 10 ml.

€ 10,95

Botanische naam: Carum carvi

Land van herkomst: Polen

■ baarmoederkrampen

■ eetlustgebrek

■ verstopping