Kruizemunt - Enkele toepassingen


*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


Acné: voeg 5-10 druppels kruizemunt essentiële olie toe aan een kom met heet water en stoom je gezicht dagelijks 10 minuten om je huid goed te reinigen.

 

Adem (slechte): voeg 1 druppel kruizemunt essentiële olie aan de tandpasta op je tandenborstel en poets hier 2 maal daags je tanden mee.

 

Tand- en kiespijn: smeer 1 druppel kruizemunt essentiële olie op je tandvlees rondom je pijnlijke tand of kies.


Kruizemunt - 10 ml.

€ 10,95

Kruizemunt - 10 ml.

€ 10,95

Botanische naam: Mentha spicata crispata

Land van herkomst: Japan

■ dermatitis

■ galkolieken

■ catarre