📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

🏠 Home » Peterselie

Peterselie Recepten


Peterselie etherische olie werkt goed i.c.m.: Cananga, Eikenmos, Jeneverbes, Kruizemunt, Lavendel, Neroli, Roos, Scharlei, Sinaasappel, Tea tree en Zwarte Peper.

 

Psychisch*: peterselie etherische olie geeft verlichting bij psychische druk. Vooral bij te hoge verwachtingen en te hoge eisen aan zichzelf. Het laat opgehoopte energie weer een ongehinderde weg vinden.


Emoties (kribbigheid)*:

  • verstuif 5 druppels cypres, 5 druppels peterselie en 5 druppels scharlei in de diffuser.

Botanische naam: Petroselinum sativum

Land van herkomst: India

■ artritis

■ cellulitis

■ moedervlekken

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.