Piment - Enkele toepassingen


*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


Borstinfecties: meng 4 druppels piment essentiële olie met 10 ml. amandel basis olie in een donkerbruin glazen flesje. Smeer meerdere malen per dag met een beetje van dit mengsel je  borst en je rug in.

 

Depressiviteit: verstuif enkele druppels piment essentiële olie, eventueel gecombineerd met andere essentiële oliën, in de diffuser.

 

Spierpijn, reuma, artritis, gewrichtsontsteking: meng 3  druppels piment essentiële olie met 5 ml. hydrofiele badolie of natuurlijke emulgator, voeg dit toe aan een warm bad en baad hierin 20-25 minuten.

Piment - 10 ml.

€ 17,95

Piment - 10 ml.

€ 17,95

Botanische naam: Pimenta officinalis

Land van herkomst: Jamaica

■ vastzittende hoest

■ krampen

■ zenuwpijnen