📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

🏠 Home » Piment

Piment Recepten


Piment etherische olie werkt goed i.c.m.: Gember, Geranium, Lavendel, Patchouli, en Ylang Ylang.

 

Psychisch*: piment etherische olie verdampen helpt om geestelijke en lichamelijke oude wonden te genezen en knagende pijnen te verlichten. Versterkt de zelf helende krachten in de mens en het gevoel van eigenwaarde. Deze olie heeft een zeer sterke en beschermende werking op de psyche van de mens.

 

Psychologisch*: het piment type is meestal verdrietig en voelt zich afgewezen en onwaardig. In plaats van te bekijken welke kwaliteiten en mogelijkheden hij heeft om van zijn leven iets moois te maken, wil hij gewoon zichzelf en de levensomstandigheden niet aanvaarden en verstopt zich voor de buitenwereld.


Recepten

Botanische naam: Pimenta officinalis

Land van herkomst: Jamaica

■ vastzittende hoest

■ krampen

■ zenuwpijnen

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.