📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

🏠 Home » Selderij

Selderij Recepten


Selderij etherische olie werkt goed i.c.m.: Den, Eikenmos, Koriander, Lavendel, Lavandin, Nootmuskaat, Peterselie, Tea Tree, Tea Tree en specerij oliën.

Psychisch*: selderij etherische olie werkt probleemoplossend. De olie geeft zelfvertrouwen, hij schenkt kracht en het uithoudingsvermogen om nieuwe dingen aan te pakken. Verdampen werkt tonisch op het centraal zenuwcentrum.


Blaasontsteking*:

  • meng 5 druppels sandelhout-, 4 druppels selderij- en 3 druppels Roomse kamille etherische olie met 25 ml. basis olie en masseer de buik ter hoogte van de blaas hier licht mee in. De reflexpunten op de voetzolen kunnen ook meegenomen worden.

 

Botanische naam: Apium graveolens

Land van herkomst: India

■ artritis

■ hoesten

■ nierstenen

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.