Selderij - Enkele toepassingen


*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


Artritis: meng 20 druppels selderij essentiële olie met 30 ml. Sint Janskruid maceraat in een donkerbruin glazen flesje. Masseer meerdere malen per dag je pijnlijke plaatsen met een beetje van dit mengsel. Neem ook je voetzolen mee en je buik, rondom je navel, in de richting van de klok mee.

 

Blaasklachten: meng 4 druppels selderij- en 4 druppels lavendel essentiële olie met 5 ml. hydrofiele badolie of natuurlijke emulgator. Voeg dit toe aan een warm bad en baad hierin 20-25 minuten. Herhaal dit dagelijks totdat je klachten verdwenen zijn.

 

Bloed (ophoping van toxinen): meng 8 druppels selderij-, 6 druppels citroen- en 6 druppels jeneverbes essentiële olie met 30 ml. druivenpit basis olie in een donkerbruin glazen flesje. Masseer met een beetje van dit mengsel je hele lichaam. Neem ook je voetzolen mee en je buik, rondom je navel, in de richting van de klok mee.

 

Jicht: meng 20 druppels selderij essentiële olie met 30 ml. Sint Janskruid maceraat in een donkerbruin glazen flesje. Masseer meerdere malen per dag je pijnlijke plaatsen met een beetje van dit mengsel. Neem ook je voetzolen mee en je buik, rondom je navel, in de richting van de klok mee.

 

Levercongestie: meng 20 druppels selderij essentiële olie met 30 ml. zonnebloem basis olie in een donkerbruin glazen flesje. Smeer meerdere malen per dag je leverstreek en buik in met een beetje van dit mengsel, in de richting van de klok mee.

 

Nieraandoeningen: meng 4 druppels selderij- en 4 druppels lavendel essentiële olie met 5 ml. hydrofiele badolie of natuurlijke emulgator. Voeg dit toe aan een warm bad en baad hierin 20-25 minuten. Herhaal dit dagelijks totdat je klachten verdwenen zijn.

 

Spijsverteringsklachten: meng 20 druppels selderij essentiële olie met 30 ml. zonnebloem basis olie in een donkerbruin glazen flesje. Smeer meerdere malen per dag je leverstreek en buik in met een beetje van dit mengsel, in de richting van de klok mee.

Selderij - 10 ml.

€ 12,95

Selderij - 10 ml.

€ 12,95

Botanische naam: Apium graveolens

Land van herkomst: India

■ artritis

■ hoesten

■ nierstenen