📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

Valeriaan Recepten


Valeriaan etherische olie werkt goed i.c.m.: Patchouli, Den, Ceder, Mandarijn, Rozemarijn, Lavendel, Sinaasappel, Pompelmoes en Pomerans. Om kans op gewenning te verhinderen mengen met Melisse, Bergamot, Lavendel, Scharlei, Sandelhout, Venkel of Galbanum en regelmatig combineren met een andere olie.

 

Psychisch*: valeriaan etherische olie brengt een mens weer in contact met de aarde onder zijn voeten. Werkt zeer kalmerend bij spanningen en schenkt rust bij mentale problemen. Deze olie ontspant de zenuwen maar mag niet te lang achter elkaar gebruikt worden omdat snel een gewenning ontstaat.


Recepten

Botanische naam: Valeriana officinalis

Land van herkomst: Polen

■ duizeligheid

■ krampen

■ overgang

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.