📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

Vanille Recepten


De vanille etherische olie is een oplossing van vanille in tarwekiem olie of alcohol. Gebruik vanille etherische olie bij nervositeit en voor het aromatiseren van gebak en zoetwaren. Vanille wordt in de aromatherapie hoofdzakelijk om zijn geur toegepast.


Kinderen zijn dol op de geur van Vanille. Voor een fijne kinderparfum, meng 10 druppels Mandarijn met 5 ml. Vanille en doe dit mengsel in een verstuiver. * verdampen: 1 druppel Vanille, 2 druppels Sinaasappel en 1 druppel Koriander in de aromalamp creëren een vrolijke sfeer.

Botanische naam: Vanilla planifolia

Land van herkomst: Madagascar

■ zelfvertrouwen

■ seksuele energie

■ angst voor intimiteit

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.