📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

Verveine (IJzerhard) Recepten


Verveine of ijzerhard etherische olie werkt goed i.c.m.: Elemi, Neroli, Palmarosa, Jasmijn, Jeneverbes, Hysop en Mirte.

 

Psychisch*: verveine etherische olie verdrijft melancholie en geeft gezelligheid en liefde. De olie werkt vriendelijk en verwarmend, maakt ondernemend op sentimenteel en amoureus niveau.

 

Psychologisch*: het verveine type is heel gevoelig en sentimenteel. Hij heeft een heel klein hartje dat gemakkelijk gekwetst wordt. Hij houdt er van om te beminnen en bemind te worden. Daarom moet hij opletten geen misbruik te laten maken van innerlijke gevoelens.


Spieren (spierpijn)*: meng 1 druppel Akkermunt etherische olie, 2 druppels Gember, 2 druppels Zwarte Peper, 5 druppels Rozemarijn en 10 druppels Verveine in 50 ml. Amandel olie. Hiermee de spieren masseren.


Inwendig gebruik*: De meeste etherische oliën kunnen niet zonder risico ingenomen worden. Raadpleeg daarom bij inwendig gebruik eerst een gediplomeerde aromatherapeut of (homeopatische) arts. Houd etherische oliën altijd buiten het bereik van kinderen!


Dosering:

Botanische naam: Lippia citriodora

Land van herkomst: Marokko

■ levercongestie

■ indigestie

■ nervositeit

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.