📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

🏠 Home » Zilverspar

Zilverspar Recepten


Zilverspar etherische olie werkt goed i.c.m.: Lavendel, Lavandin, Rozemarijn, Salie, Galbanum, Citroen, Den en Marjolein.

 

Psychisch*: zilverspar etherische olie brengt bij sterke psychische druk de gemoedsstemming weer in balans, hij geeft energie om mentale problemen te overwinnen. De olie sterkt de zenuwen en geeft bij ziekte de kracht om te genezen. Werkt zeer ontspannend en relativeert heftige gevoelens tot een dragelijk niveau. Regelmatig verdampen in de leefruimte.

 

Spiritueel*: zilverspar etherische olie beschermt tegen negatieve gevoelens, het vormt een schild tegen nachtmerries en haat.


Recepten

Botanische naam: Abies alba

Land van herkomst: Oostenrijk

■ kraakbeen ontsteking

■ verstuikingen

■ jicht

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.