📿Workshops


WORKSHOP SIERADEN MAKEN


Met vriendinnen, zussen/familie of collega’s samen rond de tafel om allemaal een eigen uniek sieraad te maken. In de kleur van dat jurkje dat je net hebt gekocht of met bijzondere materialen of technieken; het kan allemaal in deze superleuke workshop! Tijdens het maken van je unieke sieraad, is er natuurlijk genoeg tijd om lekker bij te praten en te lachen onder het genot van hapjes & drankjes.

 


WORKSHOP KRUIDENZEEP MAKEN


Wist je dat het heel leuk en inspirerend is om zelf zeep te maken? Deze workshop is erg leuk om te doen met vriendinnen tijdens een vriendinnendag of vrijgezellenfeest en ook met collega’s is dit een aanrader. Jullie maken kennis met diverse zeepvormen die jullie allemaal gaan maken. Zo creëren jullie unieke producten vol geur en kleur om zelf te gebruiken of cadeau te geven aan een speciaal persoon.

 


WORKSHOP MOODBOARD MAKEN


Tijdens deze persoonlijke, individuele workshop krijg je helderheid over wat je werkelijk wilt en ontdek je je verlangens! Een moodboard is een collage van plaatjes, foto’s, teksten, tekeningen of woorden. Het is een vertaling van verlangens, gedachtes, ideeën en dromen omzetten naar een beeld. Deze workshop is erg leuk om alleen te doen (persoonlijke coaching zit hierbij inbegrepen) maar ook met je beste vriendinnen of collega’s is dit erg leuk om te doen.

 


WORKSHOP SIERLIJKE HANGER MAKEN

In deze workshop maken we een hanger, super leuk voor aan je sleutelbos, tas of portemonnee, maar ook aan de binnenspiegel van de auto is het een mooie eye-catcher. Jullie mogen uit de bakken vol met leer, bedels en onderdelen een leuke combinatie kiezen. Met diverse letterkralen is deze hanger prachtig te personaliseren! Helemaal naar jouw smaak! Daarna ga je deze in elkaar zetten en bevestigen tot een mooie hanger.

 


WORKSHOP GEURKAARSEN MAKEN

In deze workshop kun je een heerlijke geurkaars maken naar jouw persoonlijke wens. We gaan bestaande kaarsen raspen en smelten en vervolgens gieten we dit in een glazen potje of siliconen mal, die we voorzien hebben van een kaars lont. Je kunt kiezen voor één kleur, maar kleuren combineren is ook super leuk! Wil je jouw kaars voorzien van een foto? Dat kan ook, hetzij op een witte kaars om het mooiste resultaat te krijgen. Vergeet niet om na het boeken de foto te mailen naar info@zenergywellness.nl.!

 


WORKSHOP ZEEPKETTING MAKEN

Zelf een fleurige zeepketting maken, heb je dat altijd al willen doen? Boek dan deze workshop en bepaal zelf de kleur, de geur en de vorm van je zeepjes die je aan jouw slinger kunt hangen. Tussen de zeepjes door nog wat mooie kralen rijgen en jouw zelfgemaakte zeepketting is een feit! Een middag volop gezelligheid samen met je vriendinnen en ook kleine vriendjes vinden dit leuk om te doen! 

 


WORKSHOP DREAMCATCHER MAKEN

Tijdens deze workshop ga je aan de slag om je eigen dromenvanger te maken, zodat jouw mooiste dromen in je dagelijks leven waarheid kunnen worden. De dream-catcher wordt van een stalen ring gemaakt. Met diverse materialen creëer jij je eigen unieke exemplaar. De dromenvanger staat leuk boven je bed, in de gang, onder de veranda, aan de voordeur, op een kinderkamer of gewoon in je huiskamer!

 


WORKSHOP WELLNESS PRODUCTEN MAKEN

In deze workshop ga je een verzorgende lippenbalsem, handcrème en een lichaamsscrub maken, met toevoeging van een persoonlijk kleurtje en etherische olie en verschillende werkzame/verzorgende stoffen. Super leuk om te doen met je vriendinnen, familie of collega's!