📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

🏠 Home » Palo Santo (Heilighout)

Palo Santo Recepten


Alle eigenschappen van palo santo etherische olie zijn nog lang niet bekend. Deze etherische olie stimuleert de immuniteit. Het werkt pijndempend en ontstekingsremmend o.a. bij gewrichtsklachten.  Palo santo is vooral bekend omwille van haar psychische eigenschappen. Het werkt angst stillend, ook bij paniekaanvallen, het stimuleert de creativiteit en scherpt de concentratie aan.

 

Palo santo etherische olie bevat veel werkzame stoffen, waaronder hoge concentraties D-Limonen en Monotropenen waarvan wordt genoemd dat deze zeer nuttig kunnen zijn bij het bestrijden van symptomen van kanker. Palo santo etherische olie kan gebruikt worden in de aromatherapie, en heeft dan vele rustgevende en herstel brengende effecten. Het kan verlichting geven bij depressie, stress en angsten. Door agressieve (huis-)dieren aan palo santo olie te laten ruiken worden deze rustig.


Recepten

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.