Afslank Essential #2

Gepubliceerd op 8 januari 2019 om 20:10

In de vorige blog 'Afslank Essential - 1' heb ik uitgelegd hoe aromatherapie/essentiële oliën ondersteuning kunnen bieden bij afvallen. In deze blog wil ik gember essentiële olie onder de aandacht brengen.

Gember

Dankzij het actieve ingrediënt gingerol, is gember essentiële olie één van de beste natuurlijke aanvullingen voor het bevorderen van gewichtsverlies. Daardoor is dit ook één van de betere essentiële oliën die je kunt gebruiken.

Deze stof bevat veel vitamines en mineralen. Daarnaast stimuleert het ook het metabolisme (het geheel van processen van omzettingen van voedsel in de cellen van een lichaam.) en draagt het bij aan een betere spijsvertering.

Het werkt onder andere als een natuurlijk diureticum (een middel dat de afgifte van water door de nieren bevordert). Daardoor worden vochtophoping en gewrichtspijn vermindert.

 

Gebruik van gember essentiële olie om het afvallen te ondersteunen doe je als volgt:

  • Voeg 5 tot 10 druppels gember essentiële olie toe aan je maaltijden en/of dranken*.
  • Voeg 5 tot 10 druppels gember essentiële olie toe aan een kopje heet water en drink het als een kruidenthee*.

 

*Essentiële oliën zijn geen wonderlijke 'fatburners'; als je ze echter regelmatig gebruikt, zou je de effecten van voeding en lichaamsbeweging kunnen aanvullen door het metabolisme te verhogen d.m.v. gebruik van de juiste etherische oliën.

Meer informatie over gember essentiële olie of de olie kopen?

Gember - 10 ml.

€ 18,95

Gember - 10 ml.

€ 18,95

Botanische naam: Zingiber officinalis

Land van herkomst: India

■ indigestie

■ reisziekte

■ heesheid