📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

🏠 Home » Ravintsara

Ravensara Recepten


Ravintsara kan goed gemengd worden met alle citrus oliën, eucalyptus, niaouli, mirte, rozemarijn, citroengras, litsea, lavendel, jeneverbes, verschillende ceder soorten, cajeput, lavandin en wierook.

 

Psychisch*: ravintsara heeft een rustgevende en kalmerende werking vooral bij depressies. De olie richt de aandacht weer op het wezenlijke. Hij laat de geest weer op krachten komen en sterkt het zelfvertrouwen.

 


Energetisch reinigen van ruimtes*:

  • verstuif 5-8 druppels ravintsara etherische olie in de diffuser.

 

(Acute) Mentale uitputting*:

  • inhaleer 1-2 druppels ravintsara etherische olie vanuit een inhaler of vanaf een tissue. (Stomen in een inhalator kan ook; in dat geval is 1 druppel genoeg).

 

Spierpijn*:

  • meng enkele druppels ravintsara etherische olie met enkele druppels basis olie en masseer de pijnlijke spieren hiermee.

 

Koortslip*:

  • breng elk uur een druppel ravintsara aan op de koortslip.

 

Buikgriep*:

  • meng enkele druppels ravintsara etherische olie met enkele druppels basis olie en smeer dit op beide voetzolen en op de buik (in de richting van de klok mee).

 

Luchtweginfecties/verkoudheid*:

  • meng enkele druppels ravintsara etherische olie met enkele druppels basis olie en smeer de borst en de rug hiermee in.

 

Voorkomen om aangestoken te worden bij ziekte in huis*:

  • verstuif enkele druppels ravintsara etherische olie in de diffuser, gedurende de dag. En meng enkele druppels ravintsara etherische olie met enkele druppels basis olie en smeer dit op beide voetzolen, bij buikgriep op de buik (in de richting van de klok mee) en bij luchtweginfecties op de borst en rug.

Botanische naam: Cinnamomum camphora

Land van herkomst: Madagascar

laryngitis

■ waterpokken

■ wondjes

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.