📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

🏠 Home » Pepermunt Eucalyptus

Pepermunt Eucalyptus Recepten


Pepermunt Eucalyptus etherische olie werkt goed i.c.m.: Lavendel, Citroen, Rozemarijn, Tijm, Den, Ceder, Akkermunt, Niaouli, Pepermunt en andere Eucalyptus soorten.

 

Psychisch*: eucalyptus etherische olie heeft een zuiverende en genezende werking. Deze essence werkt vooral bij mensen die zich slecht kunnen concentreren of die lichamelijk en geestelijk uitgeput en verzwakt zijn. Verdamp deze olie in ziekenkamers, hij zuivert de atmosfeer en bevordert de genezing. De olie beschermt eveneens tegen negatieve gedachten.

 

Psychologisch*: het eucalyptus type kan zijn woede en angst moeilijk in toom houden, hij voelt zich onderdrukt en belaagd. Er is een constant verlangen om de eigen zin door te drijven. Omdat hij niet op kan tegen de autoritaire omgeving waarin hij leeft, raakt hij vaak geïsoleerd. Hij moet leren zijn gevoelens en gedachten op een evenwichtige manier te uiten zodat er uiteindelijk naar hem geluisterd wordt en zijn verlangens erkenning vinden.

 

Spiritueel*: eucalyptus is een sterk antisepticum met een zuiverende werking. Dit geldt ook voor het spirituele niveau, verdamp de olie op plaatsen waar negatieve energieën voelbaar zijn. Zoals op plaatsen waar ruzies of twistgesprekken plaatsvinden of daadwerkelijk gevochten wordt.


Recepten

Botanische naam: Eucalyptus radiata

Land van herkomst: Australië

■ mondinfecties

■ keelpijn

■ catarre

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.