📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 5,95 🚚

🏠 Home » Tangerine

Tangerine Recepten


Tangerine etherische olie werkt goed i.c.m.: Lavendel, Neroli, Citroen, Scharlei, Mirre, Nootmuskaat, Kaneel en Kruidnagel.

 

Psychisch*: tangerine etherische olie is een zonnige, vrolijke en warme olie. Zij verfrist, laat angsten, treurigheid en spanningen in een mum van tijd verdwijnen.

 

Spiritueel*: tangerine olie bezit veel eigenschappen die we ook bij de andere citrus oliën zien, zowel op het fysieke als het subtiele niveau, maar dan in een meer verfijnde en bescheiden vorm. De delicate geur geeft een geluksgevoel vooral aan kinderen en aan het kind dat in elk van ons huist. De olie helpt ons met dat innerlijk kind in contact te komen.


Recepten


Inwendig gebruik*: De meeste etherische oliën kunnen niet zonder risico ingenomen worden. Raadpleeg daarom bij inwendig gebruik eerst een gediplomeerde aromatherapeut of (homeopatische) arts. Houd etherische oliën altijd buiten het bereik van kinderen!


Dosering: 3 maal daags 1-2 druppels met een theelepel honing mengen. Dit mengsel oplossen in een glas warme melk, kruidenthee (1½-2 dl) of Sojamelk (NOOIT met water innemen!) bij nerveuze hoest, maagpijn, oprispingen, slecht en onrustig slapen, aerofagie, epileptische aanvallen, spijsverteringsproblemen, uitputting, nervositeit en spanningen.

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

Botanische naam: Citrus recitulata var. Tang

Land van herkomst: Brazilië

■ nervositeit

■ rimpels

■ verdriet