Kalmoes Recepten


*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


Bloedend tandvlees: meng 3-6 druppels kalmoes essentiële olie met een theelepel (consumeerbare, 96%) alcohol in een glas gekookt, afgekoeld water en spoel hiermee meerdere malen per dag (LET OP: NIET DOORSLIKKEN!).

 

Innerlijke kracht: verstuif 6-10 druppels kalmoes essentiële olie in de diffuser om krachtig te zijn en uitdagingen aan te gaan.

 

Kiespijn: meng 3-6 druppels kalmoes essentiële olie met een theelepel (consumeerbare, 96%) alcohol in een glas gekookt, afgekoeld water en spoel hiermee meerdere malen per dag.

 

Tandvlees ontsteking: meng 3-6 druppels kalmoes essentiële olie met een theelepel (consumeerbare, 96%) alcohol in een glas gekookt, afgekoeld water en spoel hiermee meerdere malen per dag.


Kalmoes - 10 ml.

€ 19,95

Kalmoes - 10 ml.

€ 19,95

Botanische naam: Acorus calamus

Land van herkomst: India

■ maagzuur

■ worminfecties

■ ontstoken tandvlees